Ugens menu på Ærtefabrikken
Se her hvad vi byder på de kommende dage.
Smørrebrød; Dyrlægens natmad med sky, rødløg & karse
Sauce tartare
Klassisk Cæsarsalat
Paneret rødspætte i fad med kartofler, gulerødder & citron
Veggie; Tærte med portobello & mozzarella
Pastasalat med peberfrugt, pesto, soltørrede tomater & rucola
Smørrebrød; Tunmousse med gul peberfrugt & karse
Kartoffelsalat af nye danske kartofler med forårsløg, radiser & krydderurter
Spanske oksefrikadeller med peberfrugt & soltørrede tomater
Cremet pasta med vildlaks, porrer & frisk dild
Veggie; Bruchetta med tomat, løg & frisk basilikum
Salatbar
Chokoladekage med lys ganache
Smørrebrød; Fiskefrikadeller med grov remoulade, dild & citron
Rødbedehummus
Langtidsbraiseret svineskank med selleri. Serveres med kartoffelmos
Pasta med tigerrejer, gulerødder, forårsløg, ingefær & soya
Veggie; Citronpasta med stegt grønkål & ærter
Iceberg med klassisk vinaigrette
Ost med druer
Smørrebrød; Æg, rejer urtemayo & spirer
Basilikumspesto
Rosastegt kalvefilet med bønner, svampesauce & ovnstegte kartofler
Torskeloin med lynstegt fenikkel & sauce beurre blanc
Veggie; Hjemmelavet falafel med limesyltede rødløg & frisk mynte
Salatbar
Rabarbertærte med crème fraiche
Smørrebrød; Avocado med crispy lufttørret skinke & honningmelon
Humus
Chefens lækre rester
Fiskepie med havtaske & broccoli
Veggie; Selleribøffer
Bøftomat med feta & friske krydderuter
Kanelsnegle
Ærtefabrikken
Edisonsvej 22,
5000 Odense C
CVR: 43487787