Ugens menu på Ærtefabrikken

Se her hvad vi byder på de kommende dage. 

Mandag d. 19.05.25


  • Smørrebrød; Dyrlægens natmad med sky, rødløg & karse

  • Sauce tartare

    • Klassisk Cæsarsalat

    • Paneret rødspætte i fad med kartofler, gulerødder & citron

    • Veggie; Tærte med portobello & mozzarella

      •  Pastasalat med peberfrugt, pesto, soltørrede tomater & rucola

      • Ost med druer

      Tirsdag d. 20.05.25


      • Smørrebrød; Tunmousse med gul peberfrugt & karse  

      • Kartoffelsalat af nye danske kartofler med forårsløg, radiser & krydderurter

        • Spanske oksefrikadeller med peberfrugt & soltørrede tomater  

        • Cremet pasta med vildlaks, porrer & frisk dild

        • Veggie; Bruchetta med tomat, løg & frisk basilikum

        • Salatbar

          • Chokoladekage med lys ganache

          Onsdag d. 21.05.25


          • Smørrebrød; Fiskefrikadeller med grov remoulade, dild & citron

          • Rødbedehummus

          • Langtidsbraiseret svineskank med selleri. Serveres med kartoffelmos

          • Pasta med tigerrejer, gulerødder, forårsløg, ingefær & soya

          • Veggie; Citronpasta med stegt grønkål & ærter

          • Iceberg med klassisk vinaigrette

          • Ost med druer

          Torsdag d. 22.05.25


          • Smørrebrød; Æg, rejer urtemayo & spirer 

          • Basilikumspesto

          • Rosastegt kalvefilet med bønner, svampesauce & ovnstegte kartofler

          • Torskeloin med lynstegt fenikkel & sauce beurre blanc   

          • Veggie; Hjemmelavet falafel med limesyltede rødløg & frisk mynte

          • Salatbar

          • Rabarbertærte med crème fraiche

          Fredag d. 23.05.25


          • Smørrebrød; Avocado med crispy lufttørret skinke & honningmelon

          • Humus

          • Chefens lækre rester

          • Fiskepie med havtaske & broccoli

          • Veggie; Selleribøffer

          • Bøftomat med feta & friske krydderuter

          • Kanelsnegle