Ugens menu på Ærtefabrikken

Se her hvad vi byder på de kommende dage. 

Mandag d. 05.05.25


  • Smørrebrød; Laksesalat med rødløg, dild, purløg & citron

  • 3 x surt

    • Nørre Søby slagterens frankfurter med brasede kartofler & purløg

    •  Rejer vendt med dild, asparges, citron & mayo. På bund af fenikkelcrudité

    • Veggie; Tærte med broccoli, spinat & feta

      • Salatbar
      • Ost med druer

      Tirsdag d. 06.05.25


      • Smørrebrød; Æg & rejer, cherrytomat, urtemayo & spirer

      • Ananas

        • Kylling i fad med kokosmælk, champignon & grønne asparges. Serveres med ris

        • Lyssej i fad med rosenkål, pore, kartoffel & hvidvinssauce

        • Veggie; Panang med rød karrypasta kokosmælk, ris, edamame & ristede peanuts

        • Salat med vandmelon, ruccola & frisk mynte

          • Rabarbertrifli

          Onsdag d. 07.05.25


          • Smørrebrød; Avocado, ruccola & serano

          • Hokaidospread med bladselleri apart

          • Osso buco med gulerødder & knoldselleri – Serveres med kartoffelmos

          • Fishcurry med courgetter, tomat & kokosmælk

          • Veggie; Hvidløgsristet broccolisalat med sorte bønner

          • Salat med kål & mango

          • Ost med druer

          Torsdag d. 08.05.25


          • Smørrebrød; Gedeost, honning, valnødder & pære

          • Tzatziki

          • Kyllingefrikadeller med oregano & ovnstegte kartofler

          • Fiskegryde med vilde ris, cherrytomater & frisk basilikum

          • Veggie; Chili sin carne med vilde ris, lime, nachos & creme fraiche

          • Græsk salat med tomat, agurk, peberfrugt, oliven, feta & frisk basilikum

          • Mazarinkage med flødeskum & friske jordbær


          Fredag d. 09.05.25


          • Smørrebrød; Tomat, mayo, karse & friséesalat

          • Coleslaw af spidskål, rosiner, gulerod & citron

          • Byg selv Ribbensandwich med syltede rødløg, rødkål & agurkesalat

          • Paella med ris, rejer, muslinger & rød peberfrugt

          • Veggie; Crispy parmesan gulerødder

          • Stegte ris med cherrytomater, peberfrugt, bønner & majs. Toppes med avocado, lime & frisk mynte

          • Koldskål med kammerjunker