Iværksætter på Ærtefabrikken

Ærtefabrikken på Edisonsvej 22 slår dørene op for publikum i starten af december 2023. Her kan du hver lørdag fra kl 12.00 - 17.00 besøge de forskellige værksteder, og se iværksætterne i gang med at kreere. 


Se vores iværksættere her

Danish Clay Design

Med keramik fra Danish Clay Design ønsker jeg at bringe værdi til selv de små øjeblikke i hverdagen. Mit keramiske udtryk er en blanding af den japanske wabi-sabi æstetik (det smukke i det uperfekte) og pottemagerens repetition.


En evig kamp mellem skarp præcision, at lade materialet tale og give slip i processen.

Jeg udvikler selv mine glasurer - her spiller temperatur og atmosfære i ovnen en stor rolle og få graders forskel kan give glasurerne vidt forskellige udtryk.


Alle emner er drejet og glaseret i hånden, hvilket gør hvert stykke keramik unikt.


Se mere om Danish Clay Design her.

Facebook - Instagram

CustomiseMe

CustomiseMe is a cosmetic startup that is focusing on producing handmade products that are vegan and organic. In 2022, we launched our handmade soap bars and in 2023 we want to launch shampoo bars.


We use only three ingredients (olive oil, coconut oil and shea butter) as a base, adding on top essential oils and colors. We like to keep it very simple and good for both the skin and the environment.


Further, everything we are doing is customer-centric, meaning the final user tells us how they want thesoap: the color,the shape, the essential oils and the quantities and weco-create with their needs in mind.


We are a very sustainable company and try to walk-the-talk as much as possible ranging from our production processes to the labels with use for packaging the product: our round soap are made from Pringles boxes and the boxes we use to pack our soap are coming from other local businesses here in Odense.


Se mere om CustomeiseMe her.

Facebook - Instagram


The Flower Bee

Starting as a small business in Odense 2020 , we have big dreams.


Our passion for soap flowers and decoration moss, means that we provide our customers with nothing but the highest quality of products, that are guaranteed to meet their needs and keep them satisfied!


With a motivated team, we strive to be the creative minds that bring a smile to your face.


That’s why we’re always looking for innovative new ways to get the best to you.


Se mere om The Flower Bee her.

Facebook - Instagram


Smag & Velbehag

Mit navn er Biddy Winther og jeg designer og fabrikerer ”PAUSER” Skabt på Fyn med en lille del af Fyn i.

I form af diverse kornvarmepuder, varmefutter osv.
De er bæredygtigt produceret og bliver fyldt op med økologiske hvedekerner lokalt fra Nordfyn og kan varmes i mikroovnen.

De kan være skabende for VELVÆRE, INDRE RO og TRYGHED og kan også bruges helt kolde fra fryseren hvis du har en sportsskade.

Det er også muligt at bestille Kornvarmepuderne med et citat eller et sit eget logo. Det kunne f.eks. være som gave til dine ansatte eller dine kunder i din forretning. Spørg gerne for yderligere info og priser.

1/8-2023 overtog jeg en butik på Ærtefabrikken, hvor jeg allerede havde mit værksted. I butikken, har jeg mit syværksted. Derudover har jeg vin, pasta og italienske specialiteter, grønne planter og andre hyggelige ting. Alt kan bygges sammen i forskellig typer gavekurve til ham og hende.
Min butik hedder Smag & Velbehag.

Den røde tråd i hele mit set-up er: Det gode liv, ned i gear og nydelse. Fra inderst til yderst. Med smagen af lidt af Italien, der kan minde de fleste om ferie.


Se mere om Kortnvarmer.dk her

Facebook - Instagram


LoneMaj.dk

Selvom jeg har muskelsvind og det kræver mange af mine kræfter, så ELSKER jeg at male.


At male for mig, giver mig en indre ro og glæde, samtidig med at jeg skaber noget smukt. Noget som andre også bliver glade for.


Og jeg kommer ikke udenom, at jeg elsker FARVER, hvorfor mit motto er blevet:


KUNSTEN ER, AT SE LIVET I FARVER


Se mere om LoneMaj.dk her.

Facebook - Instagram


Juel.Keramik

Keramik lavet på baggrund af kærlighed for den kulinariske verden.


Efter mange år i restaurationsbranchen, en kæmpe interesse for keramik og støtte fra kollegaer og tidligere arbejdsgiver, er dette lille værksted blevet til. Jeg laver i dag tallerkener, skåle, fade, vaser og hvad man ellers gerne finder når man tager på et restaurantbesøg.


Herudover eksperimenterer jeg med forskellige teknikker, glasurer og brændinger, for at lade materialet tale sit eget sprog. Jeg har været så heldig at have mange dygtige keramiker i mit liv, hvilket har hjulpet mig med at lære håndværket frem til i dag og tænker livslang læring er vejen for mig.


Se mere om Juel.Keramik her.

Instagram


Ateliet v. Ann Kopp

Ateliet er grundlagt af papirkunstner Ann Kopp som rådgiver og designer kunstprojekter, store som små.

Mine mange års erfaring som Dekoratør, Kunstpædagog, indretningsdesigner, udøvende kunstner, Kunstgrebsinnovatør og Underviser, skaber en god ramme for et fortællende og visuel udtryk både kommercielt og privat.

Mit fokus er altid det fortællende, gennem farver, form, indtryk og udtryk for at bringe helhed til netop din virksomhed eller dit private rum.

I tilrettelæggelse og udvikling af projekter Balancere jeg i et eksperimenterende rum, hvor der er plads til leg, kreativ udfoldelse og samtidig sikres der en fast struktur, så vi når i mål med det der ønskes italesat gennem visuelle tiltag.


Se mere om ATELIET v. Ann Kopp her.


Jens-Jakob Tinghuus

Iøjnefaldende og udfordrende oliemalerier.


I mit univers går vandmænd med uldsokker, badeænder har menneskeansigt og der er huli havet. Mine kompositioner splejser virkelige ting på en uvirkelig måde i en surrealistiskfortolkning af menneskets indflydelse på sine omgivelser og en erkendelse af at alt vi gørbygger på naturen. Og nogle gange får jeg bare skøre ideer som jeg gerne vil male udenat det betyder mere end det.


Jeg har tegnet det meste af mit liv, men efter ca 5 år uden at være grafisk kreativbesluttede jeg at komme i gang igen dog med pensel frem for blyant. I løbet af et par årvoksede det sig for stort til min stue så nu er jeg rykket ind på Ærtefabrikken, både for athave bedre arbejdsforhold og for at vise mit arbejde frem.


Jeg maler både på traditionelle lærreder og masonitplader genbrugt fra en lokal fabrik hvorde ellers ville blive sendt til forbrænding.


Se mere her:

Online Galleri

Instagram

Golden First

Jeg laver et værksted hvor folk kan komme og lave deres egne smykker.


Det er perfekt som aktivitet til et privat event til tøse- eller drenge-logen eller som et sjovt indslag til polterabenden.


Se mere om Golden First her:

Facebook - Instagram

Lars Bjødstrup

Jeg maler, fordi processen med at sætte farver på lærred er inspirerende og forløsende - både som en forløber for det færdige produkt, malerier, men også som en forløber for processen selv.


Jeg har malet i 35 år, og jeg glæder mig til at være en del af et kreativt miljø, hvor der samtidig er fokus på andre kunstarter og måder at være kreativ på.


Se mere om Lars Bjødstrup her.

Facebook - Instagram